Welkom bij PC Service Tiel.

 

Privacyverklaring

 

Bescherming van uw gegevens
PC Service Tiel vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Hieronder geven wij u nog wat meer informatie omtrent ons privacy beleid. 

 

Het gebruik van uw gegevens


Wanneer u uw systeem ter reparatie aanbiedt, hebben wij natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw reparatie afhandelen en u op de hoogte houden van de status. De persoonlijke gegevens die u zodoende geeft worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw reparatie. PC Service Tiel geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. Verder gebruik, zoals voor nieuwsbrieven, is zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten.

 

Verspreiding van uw gegevens

 

PC Service Tiel zal uw gegevens nooit zonder uw toestemming openbaar maken. Alle informatie op PCís die bij ons aangeboden worden ter reparatie, zal niet verspreid worden.  KopieŽn van informatiedragers worden alleen gemaakt voor back-up doeleinden en na gebruik vernietigd.

Wij hechten veel waarde aan een duidelijk en transparant privacy beleid en hiervoor gelden dan ook de volgende regels: - alleen die persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening aan de klant te onderhouden en te verbeteren; - uw persoonsgegevens worden met inachtneming van de geldende privacywetgeving verwerkt, opgeslagen en beheerd; - alle overige gegevens die onze medewerkers onder ogen komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails etc). Uitzonderingen zijn criminele zaken, waaronder maar niet uitsluitend kinderporno.


Bij verdere vragen omtrent het registreren van persoonsgegevens of voor het wijzigen van uw gegevens zijn wij u graag van dienst op info@pcservicetiel.nl

 

 

Bel of Whatsapp tussen 10:00 en 22:00 naar nummer 06 18 454 307 of mail (klik hier) om contact op te nemen.

 

 

Algemene voorwaarden vindt u hier.